Opskrifter

Koldhævet grove boller med ruggryn

Koldhævet grove boller med ruggryn

[caption id="attachment_263" align="alignnone" width="300"] En udmærket grov bolle[/caption] Ikke alt brød skal være ”besværligt” at lave, altså noget hvor man skal afsætte 3 timer til at ælte og vende dejen ...
Berne brot

Berne brot

[caption id="attachment_241" align="alignnone" width="300"] Berne brot - det er godt![/caption] Et rigtig brød til om søndagen. Det er let, saftigt, god konsistens og smag. Det har en fin brun skorpe ...
Snobrød – luksus udgaven

Snobrød – luksus udgaven

[caption id="attachment_205" align="alignnone" width="300"] Snobrød over bål[/caption] Snobrød hvor brødet faktisk smager af noget og smager godt! Der bliver af og til lavet bål her i huset og bagt snobrød. ...
Semolinabrød- bagt som grydebrød

Semolinabrød- bagt som grydebrød

Brød af semolina mel, koldhævet, fordej og så bagt i støbejerns gryde – et fantastisk godt brød. [caption id="attachment_192" align="alignnone" width="300"] Semolinabrød bagt i støbejernsgryde[/caption] Da jeg var ved at ...
Koldhævet boller af Manitoba mel

Koldhævet boller af Manitoba mel

Lækre koldhævede boller med rigtig god smag fra den lange hævetid og manitoba melet. Denne opskrift er brød i sin mest basale form: mel, vand, salt og gær. [caption id="attachment_168" ...
Rugmelsbrød med æble, yoghurt og kanel

Rugmelsbrød med æble, yoghurt og kanel

Et brød med duft af kanel, sødme fra æble og farin, syrlighed fra yoghurt lidt jordsmag fra rugmel. [caption id="attachment_155" align="alignnone" width="300"] Rugmelsbrød med æble, kanel og yoghurt[/caption] Jeg har ...
Kanelsnegle – Kanelsnurrer

Kanelsnegle – Kanelsnurrer

Fantastisk gode kanelsnurre, hvis man har god tid. Det tager ca 4 timer at bage disse kanelsnurrer, men resultatet… det er de bedste kanelsnegle jeg kender, men deres fætter med ...