Julen nærmer sig og hvad er bedre end et honninghjerte. De kan man selv bage hvis man har lidt tålmodighed. [caption id="attachment_361" align="alignnone" width="300"] Honninghjerter[/caption] Da jeg lavede del 1 ...
Lækkert Italiensk brød fra Lombardiet i nord Italien. Brødet er lavet med en fordej på mælk og maltmel. Malten giver både smagsnuancer, men også sødme til brødet, da malten bryder ...
Så er de superlækre kanelsnegle tilbage. Disse er baseret på en norsk opskrift og de er rigtig gode. Luftige og smager fantastisk godt når de stadig er lune, eller hvis ...
Et lækkert rustikt brød, med en grov karakter og krumme. Brødet er velegnet til pølse eller lidt kraftig ost, som en gorgonzola. Enkorn giver et mørkt brød som smager godt. ...
Disse boller er bare gode. De er mest durum mel, så de får en gylden farve, men samtidig har de en sej god og smagfuld krumme. De har været koldhævet ...
Julen nærmer sig og noget der i mit univers hører sig julen til er honningkagehjerter, eller bare honninghjerter. Man kan købe dem mange steder, både dem i klart plast i ...
Et herligt brød, som får en anden konsistens pga kernerne, noget groft mel til at balancerer og så malt sirup til at give lidt sødme og farve. Det holder sig ...
Det er æblesæson og så er det oplagt, at lave en æblesurdej. Surdejen er så brugt sammen med ølandshvede og man får et brød som bare smager rigtig godt. Det ...
Speltmel er en gammel kornsort, som minder meget om alm hvedemel. Speltmel har egentlig gode bage egenskaber, men dens glutenprotein er ikke så kraftig som i alm hvedemel og hvis ...