Her er et ”rugbrød” der er glutenfri og faktisk stenalderagtigt, da det kun består af frø, kerner og havregryn. Der er muligheder for at variere i ingredienserne og så smager ...
Lækre boller hvor der er halvt så mange kerne i som der er mel. Kernerne giver et smagfuldt brød, med godt bid og en god krumme. Perfekte med et stykke ...
Kaffebrød er nok en lidt ”gammeldags” spise, men grundlæggende er det et stykke sødt blødt brød som smager godt til kaffen, eller til morgenmaden. [caption id="attachment_540" align="alignnone" width="300"] Kaffebrød[/caption] Jeg ...
Et nemt brød, koldhævet og bagt i en støbejernsgryde. God smag, god krumme og med en opskrift der nemt kan varieres alt efter hvad man har i huset og har ...
Man kan købe en del forskellige melblandinger, men er de pengene værd? Jeg har indkøbt to forskellige melblandinger, samt lavet et brød fra bunden til reference. [caption id="attachment_523" align="alignnone" width="300"] ...
Boller lavet på 70% fuldkorn og tilsat græskarkerner, men stadig luftige, svampede og med en rigtig god skorpe. Brød lavet med en høj grad af fuldkorn behøver ikke at være ...
En klassisk bolle der kommer i mange former. Denne version er lavet på en brød dej og indeholder hjemmelavet kagecreme og chokolade. Der bliver 10 ud af denne opskrift, men ...
Lækre boller på manitoba mel som er tilsat tranebær og pecan nødder. Disse boller er perfekte til eftermiddags kaffen når der er gæster i weekenden. Udover at de er rigtig ...