Dette er den franske udgave af den italienske focaccia. Den primære forskel er at olien kommer ind i dejen og så er fougasse nok typisk noget mindre end focaccia. [caption ...
Her er en glutenfri boller der er god til mad eller en eftermiddagssnack, da den er med fetaost og krydderurter. [caption id="attachment_640" align="alignnone" width="300"] Glutenfri boller med feta og urter[/caption] ...
Sandwich brød er jo egentlig bare lidt store boller, men de gør en forskel i madpakken eller på skovturen, om det er et brød der er lavet som en sandwich, ...
Hvis man køber en sandwich på en cafe, en fancy bager eller tankstationer der laver ”gourmet” sandwich, så bruges der ofte flade brød bagt som rigtige boller og ikke noget ...
Boller med kanel og rosiner er god som en eftermiddags snack, eller til morgenmaden med et stykke ost. Disse boller er lavet med fordej og kan både bages med det ...
Disse snegle er fantastiske, intet mindre. Jeg har tidligere lavet dem i en variant med kanel og sukker, men med blåbærsirup og blåbær får de tilført ekstra snask og kombineret ...
Denne snack bolle er nok mest kendt som gulerodsbrud, men tilsætter man hakkede løg og græskarkerner, får man en rigtig lækker boller der kan bruges til mad, eller som en ...
Dette brød kunne også gå som et stenalderbrød, selvom man nok ikke havde bagepulver på den tid, eller skyr. Langt de fleste opskrifter på stenalderbrød er relativt ens, så her ...
Det er ikke mange brød der indeholder peber, men det gør dette og det er faktisk et godt brød til mad, eller med en gang spegepølse. Osten kommer ind i ...