Opskrifter

Fougasse

Fougasse

Dette er den franske udgave af den italienske focaccia. Den primære forskel er at olien kommer ind i dejen og så er fougasse nok typisk noget mindre end focaccia. [caption ...
Glutenfri boller med feta og urter

Glutenfri boller med feta og urter

Her er en glutenfri boller der er god til mad eller en eftermiddagssnack, da den er med fetaost og krydderurter. [caption id="attachment_640" align="alignnone" width="300"] Glutenfri boller med feta og urter[/caption] ...
Ciabatta sandwich

Ciabatta sandwich

Sandwich brød er jo egentlig bare lidt store boller, men de gør en forskel i madpakken eller på skovturen, om det er et brød der er lavet som en sandwich, ...
Sandwichbrød

Sandwichbrød

Hvis man køber en sandwich på en cafe, en fancy bager eller tankstationer der laver ”gourmet” sandwich, så bruges der ofte flade brød bagt som rigtige boller og ikke noget ...
Fuldkornhveder

Fuldkornhveder

Hveder er sådan en god bolle at de sagtens kan spises hele året og hvis man skal spise dem hele året kan det være en god ide at blande lidt ...
Kanel rosin boller

Kanel rosin boller

Boller med kanel og rosiner er god som en eftermiddags snack, eller til morgenmaden med et stykke ost. Disse boller er lavet med fordej og kan både bages med det ...
Løgbrud med græskarkerner

Løgbrud med græskarkerner

Denne snack bolle er nok mest kendt som gulerodsbrud, men tilsætter man hakkede løg og græskarkerner, får man en rigtig lækker boller der kan bruges til mad, eller som en ...
Glutenfri brød på nøddemel

Glutenfri brød på nøddemel

Dette brød kunne også gå som et stenalderbrød, selvom man nok ikke havde bagepulver på den tid, eller skyr. Langt de fleste opskrifter på stenalderbrød er relativt ens, så her ...