Her er en alternativ opskrift på sandwichbrød, bagt på hvedesorten kamut. Opskriften indeholder masser af væske og det giver basis for nogle store, men lette og luftige sandwichbrød. Disse sandwichbrød ...
Til nytårsmaden kan lidt let brød være et godt supplement og hvorfor så ikke skiftet vandet i brødet ud med champagne, det er trods alt til nytårsaften. Champagnen giver en ...
Udover variationen af svin, så er brød generelt en fast bestanddel i julen og hvorfor så ikke lave noget velsmagende brød selv. [caption id="attachment_847" align="alignnone" width="300"] Brød til julen[/caption] Dette ...
Et Ølands hvedebrød er et dejligt brød med en saftig krumme og brugbart til lidt af hvert. Brødet er bagt på groft ølandshvedemel, alm hvedemel og lidt manitoba mel. [caption id="attachment_817" ...
Dette er kage, baseret på en gærdej. Den spises bedst lun hvor snask er bedst og pga dens opbygning kan den spises med fingrene, hvilket sikkert er et hit bland ...
Pitabrød er en af de mange varianter af fladt brød primært fra Mellemøsten. Nogle af dem laves på en varm pande og disse bages i ovnen. Pitabrød er en herlig ...
Pistolets er en lille fint bolle, passende til eftermiddagskaffen. Pistolets stammer fra Belgien og kan spores over 1000 år tilbage i tiden. Man mener at de har dannet grundlag for ...
Sandwich brød er altid godt og disse er inspireret af dem som amerikanerne kalder Pullman loaf. Pullman brød bages i en form og helst én med låg. Man kan på ...
Benoitons er en fransk spise, sådan en lille snack, eller et alternativ til eftermiddagen. Denne opskrift på benoitons er med rosiner, men de kan også laves med chokolade. [caption id="attachment_766" ...
Hvis man har været på skiferie i alperne er man måske stødt på en frokostret ude på pisten, hvor der serveres varm suppe i et brød, et suppebrød. [caption id="attachment_756" ...