[caption id="attachment_130" align="alignnone" width="300"] Durum brød bagt i stegeso[/caption] Durum mel giver et godt brød med en fin krumme og god konsistens. Jeg har lavet et normalt brød på durum ...
Der skal bages kanelsnegle, den amerikanske variant, cinnamon rolls, som bages sammen i et fad på samme måde som f.eks. hveder. [caption id="attachment_116" align="alignnone" width="300"] Kanelsnegle - cinnamon rolls[/caption] Jeg ...
Et lidt sundere brød, da kun lidt over halvdelen er hvid hvedemel, mens resten er fuldkorns hvedemel og rugmel. [caption id="attachment_106" align="alignnone" width="300"] Møllerens brød og boller[/caption] Jeg har kigget ...
Første opskrift på rugbrød og det smager bare godt. Der findes rigtig mange opskrifter på rugbrød og jeg har brugt den samme i en del år, så måske er det ...
Denne gang om rugsurdej… til rugbrød. Dette er vel den surdej som de fleste kender eller har brugt gennem tiden. Surdejen følger de samme spilleregler som hvedesurdej, at bliver den ...
Denne blog handler om at bage brød og forhåbentlig et sted hvor erfaringer kan udveksles. Jeg er altid nysgerrig omkring brød, ælteteknikker, gadgets, hævemetoder osv. Jeg har dog mødt forskellige ...
Efter at jeg lavede grydebrødet fra Fakta reklamen, satte jeg mig for at lave endnu et grydebrød, bare på en mere omfattende måde. Mest for at se om der egentlig ...
Jeg fik en mail fra Fakta. I denne mail var der henvisning til en opskrift på et grydebrød – noget nær verdens nemmeste og bedste brød opskrift – skriver de. ...
Jeg tror alle som bager kender til surdej. Surdej er et kæmpe område og jeg er sikker på, at mange har en holdning til hvad den rigtige surdej er og ...
Dejen er lavet, hævet i køleskabet i nat og står nu på bordet og hæver videre. Jeg tog den ene halvdel og lavede til boller og den anden halvdel til ...